Доставка на части

за ресори

Доставка на части

Като наши клиенти винаги можете да разчитате, че „Пантера 25“ може да Ви предложи изключително разнообразие от ресори, втулки, скоби, болтове и други части за ходовата част на Вашия автомобил. В случай, че в момента нямате възможност да посетите нашия сервиз, нашите механици могат да Ви консултират какъв модел резервна част е необходима за ремонта на Вашия автомобил и съответно да я потърсим за Вас в нашата партньорска мрежа на гарантирано преференциална цена, а ако такава не е налична – да я изработим за Вас.
 
Предимството ни пред нашите конкуренти се състои в това, че имаме редовен внос на висококачествена стомана и надеждно оборудване, позволяващо ни да изработим специфична резервна част по Ваша заявка, техническа спецификация, или чертеж и да Ви я доставим до посочен от Вас адрес в България или Европа.

„Пантера 25“ предлага доставка на всички видове ресори, скоби, втулки, болтове и тампони за джипове, леко- и тежкотоварни автомобили. Можете да закупите резервната част, от която се нуждаете както на място в нашия сервиз, а също и да я поръчате по електронна поща или телефон, като ние ще се погрижим да я изпратим до желан от Вас адрес като пратка с наложен платеж по куриер. За да въде това възможно трябва да ни съобщите по електронна поща или чрез обаждане по телефона Вашето име и фамилия, е-мейл адрес, мобилен номер за връзка с Вас, точен пощенски адрес и пощенско код и детайлно описание на резервната част, от която имате нужда – модел, марка, вид, размери, сериен номер на оригинал (ако такъв е наличен), производител на оригинал (ако такъв е наличен).

Вижте части на склад или се обадете на 0885 994 999.