Ремонт, Поддръжка, Подмяна

 

Персонализирани решения на всички Ваши нужди

Нашият екип от професионалисти предлага изготвяне и изпълнение на цялостен проект, изцяло насочен към Вашите нужди за ремонт или повишаване на товароносимостта на Вашия камион, джип или бус.

Условията на работа по време на извънредно положение от последните няколко месеца показаха на всеки от нас колко важни са превозите и доставките за ежедневието и икономиката ни. И докато Вие полагате всички услия да изпълните поетите пред клиентите, партньорите и работниците Ви ангажименти, докато се надпреварвате с поставените срокове във време на ограничения и трудности за бизнеса, не са редки случаите, в които се налага да се справяте и с възникнала авария по време на изпълнение на курс, повреда на автомобила преди дълго пътуване, или в момент, в които оборотни средства за ремонт не са Ви на разположение. В подобни моменти именно „Пантера 25“ е Вашият надежден партньор, който може да Ви предложи проектни решения за справяне с подобна ситуация бързо или поетапно, временни или трайни поправки и ремонти, изцяло съобразени с Вашите потребности, възможности и с поетите от Вас договорки пред Вашите клиенти.


Ремонт

В сервиза на „Пантера 25“ се предлагат ремонт, демонтаж и монтаж на всички видове ресори, втулки, тампони, скоби и централни болтове. Нашият екип извършва заваръчни дейности по ходовата част на всички видове леко- и тежкотоварни автомобили, автобуси и джипове. Изготвяме индивидуална оферта за всеки клиент след обективна, щателна и качествена диагностика на състоянието на ходовата част на Вашия автомобил. При необходимост и по желание от Ваша страна заедно съставяме план за подмяната на износени части по ходовата част на автомобила Ви, като се съобразяваме с графика на Вашия бизнес и с бюджета, с който разполагате. Ние сме на Ваше разположение за бърза реакция през всички почивни и празнични дни след предварителна уговорка по телефон или електронна поща.


Поддръжка

За да можете да бъдете предпочитаният от Вашите клиенти превозвач, за да сте готови да подкарате Вашия бизнес към нови дестинации, за да сте спокойни, че ще спазите всеки срок за доставка, Вие се нуждаете от товарен автомобил, на който можете да се доверите. А за да имате винаги надежден товарен автомобил – можете да се доверите на нас -ние в „Пантера 25“ работим без почивен ден и предлагаме висококвалифицирана диагностика на ходовата част на Вашия леко- или тежкотоварен автомобил, джип или бус. Ние можем да осигурим поддръжка и оценка на изправността на всички видове ресори, възможност за абонаментно обслужване в нашия сервиз, при авария възникнала по време на път, или във Вашия автопарк през определени и предпочитани от Вас периоди от време, съобразени с натовареността на Вашия бизнес. Не на последно място държим да подчертаем, че „Пантера 25“ е специализирана в поддръжката и увеличаването на товароносимостта на Вашите леко- и тежкотоварни автомобили.


Подмяна

„Пантера 25“ е специализирана в подмяната на всички видове износени и счупени ресорни листове, шпренгване и подсилване на всички видове ресори, скоби втулки и болтове за ресори.
Изработка
Като водещ вносител на висококачествена стомана,  разполагащ с механици с дългогодишен опит и необходимото техническо оборудване „Пантера 25“ е Вашият най-добър избор за  изработването на ресори за всички видове леко- и тежкотоварни автомобили, джипове, автобуси и бусове. Ние можем да изработим за Вас ресори по Ваш стар модел или мостра в случаите, когато не успявате да намерите оригиналния еквивалент на пазара или цената на оригинала не се вмества във Вашия бюджет.